Over Ons

AspectDesign is een initiatief van European Furniture Group

European Furniture Group verkoopt al sinds 2002 meubels van hoogwaardige Europese makelij tegen heel vriendelijke prijzen.
Sinds 2004 is zij onder de naam aspectdesign.nl ook actief op het internet. Daarmee was zij de eerste meubelzaak in Nederland met een eigen webshop.
De verkoop via het web heeft ons in staat gesteld om onze prijzen nog scherper te maken.

10 Jaar succesvol in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige meubels tegen zeer scherpe prijzen, waarvan 8 jaar ook op het web: een unicum.
U plukt de vruchten van onze kennis en ervaring met meubels en de lage retailprijs die wij via het internet kunnen aanbieden.
Vooral in deze tijd een succesformule!

Goedendag, aspectdesign.nl heet u van harte welkom

U bent op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig topmeubel? Dan bent u bij aspectdesign.nl aan het juiste adres.

Bij ons kunt u meubels kopen in vele varianten. Van kleinmeubel tot bankstel, van dressoir tot eetkamerset. Wat onze meubelen verbindt is de hoge kwaliteit, zowel in design als in materiaalkeuze. Wij leveren alleen meubels van Europese makelij en dat zie je terug in de kwaliteit die geboden wordt. Kwaliteit die helemaal niet duur hoeft te zijn.

Hoge kwaliteit tegen lage prijzen Doordat wij onze meubels online verkopen is onze overhead marginaal. Lage kosten voor ons betekent zo een lage prijs voor u.

Europese Topmeubelen

Door onze moderne manier van zakendoen besparen wij op onze kosten. En dat ziet u terug in de prijs van onze meubels. Meubels van hoge kwaliteit. Kwaliteit die aansluit bij de strengste Europese normen. Deze combinatie van topkwaliteit en lage kosten heeft ervoor gezorgd dat aspectdesign.nl al sinds 2004 een groot succes is op de Nederlandse markt.

Ruime keus aan top meubels

Kijkt u rustig even rond op onze site.

Alles is naar eigen smaak en wensen uitvoerbaar. Volg ons op Facebook en zie hoeveel tevreden klanten u al voorgingen.

Snelle levering

Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Onze medewerkers verwerken snel en efficiënt uw bestelling. Uw meubels worden rechtstreeks, met eigen transport bij u geleverd. U kunt natuurlijk ook altijd uw meubels zelf bij ons komen afhalen.